Wysłany: 2009-07-12, 12:22 Armin Van Buuren @ Unighted 2009 (Stade de France)
01 - Gaia - Tuvan
02 - Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of You (Cosmic Gate Remix)
03 - ID - ID
04 - Sean Tyas & Simon Patterson - For The Most Part (Marcus Schossow Remix)
05 - Wippenberg - Chakalaka vs Mark Vision - Time Gate (Arnej’s Minimal Drum Dub) Bootleg
06 - Jochen Miller vs Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In and Out of Connection (AvB Mash up)
07 - Armin van Buuren vs.Cosmic Gate - FAV Rain (Armin van Buuren Mashup)
08 - Neptune Project - Aztec
09 - Thomas Bronzwaer - Look Ahead
10 - W&W vs Ummet Ozcan - Synergy
11 - GNX - Copius Cain (Genix Re-rub)
12 - Lange vs. Andy Moor - Stadium Four
13 - Delerium vs Gareth Emery - This Is Silence (Myon & Shane 54 Mashup)
14 - Vimana - We Came (First State Remix)
15 - Armin Van Buuren & Jan Wayne - Serenity
16 - 3rd Moon - Monsun
17 - Armin Van Buuren Feat. Justine Suissa - Burned With Desire (Rising Star Mix)
Kolejna tracklista tym razem z niedawnego pobytu Armina na Stade de France
Hmm, a nie było już takiego tematu gdzieś ? Bo tracklistę widziałem już jakiś czas temu, a wydaje mi się, że znalazłem ją tu na forum Albo się mylę po prostu
Set dość typowy jak dla Armina, poza paroma plusami jak Aztec, Synergy, Tuvan ,Burned With Desire czy This Is Silence zagrał też trochę oklepane już In & Out i bardzo słaby remix do For The Most Part Ciekaw jestem tego ID numer 3
Trzeba set posłuchać
Seta nigdzie nie ma, pewnie ktoś spisał tracklistę na imprezie.
Jest set w sieci tylko marnej jakości nagrany przez klubowicza i to w dodatku nie pełny bo do Vimana - We Came (First State Remix) Rafcio wystarczy skopiować tytuł postu i wkleić do google i chociażby pierwsza pozycja i na pewno znajdziesz
_________________ "It's not love for music, it's a passion, and it goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential for my life." - Armin van Buuren