Wysłany: 2008-08-19, 19:13 Markus Schulz - artysta tygodnia
Markus Schulz obecnie 13 DJ świata według zestawienia DJ Mag. Jego marzeniem było zwiedzanie świata. Taką możliwość daje mu status bycia jednym z najbardziej rozchwytywanych DJ’i. Wraz ze swoimi kawałkami napotyka bardzo dużo ludzi. Podróżuje od Australii do Rosji, Chin, Trynidadu aż po jego rodzinne miasto czyli Miami.
Jego audycje radiową „Global DJ Broadcast” można posłuchać w 30 stacjach radiowych. Zadaniem kompilacji“Ibiza Summer Sessions” jest dostarczenie takich emocji jakie panują w klubie Amnestia na Ibizie.
Dobrze znana Wam jest jego składanka “Amsterdam 08”, która jest kontynuacją poprzednich dwóch części czyli „Miami 05” i „Ibiza 06”. Poprzez ten album Markus dziękuje społeczności Amsterdamu za klimat jaki tworzy w tym miejscu. Jak mówi Schulz: ‘Zawsze wybieram miasta które są mi bliskie w danym roku”, „ Po prostu kocham Amsterdam, czuję tam prawdziwa więź, mam tam przyjaciół których traktuję jak rodzinę. Ludzie w Holandii jako pierwsi zaakceptowali moją muzykę, mój styl grania, więc to jest naturalny wybór miejsca na kompilacje 08” Przedstawiłem Wam artystę tygodnia wg Armady – Markusa Schulz’a
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Sie 2008 Posty: 141 Pozytywów: Otrzymał/a: 7 Wystawił/a: 2 Skąd: Kraków
Status: Offline
Wizyt: 277 Łączny czas wizyt: Godzin: 31,7
Wysłany: 2008-08-19, 21:54
Respect dla tego Pana, za to jak zagrał na SF a i z tego co wiem na Crem, też zagrał super. Ciekawa jestem na którym miejscu bedzie w tym roku w ranking DjMag'a
_________________ For each forgotten kiss
for all the memories
for all the times in love
said all we had to say
you played your part so well
a modern Romeo
you came on Cupid's wings
and then you flew away...