POLISH FANS FORUM, ARMIN VAN BUUREN, A STATE OF TRANCE, ASOT Strona Główna
  "Music is essential for my life" - Armin van Buuren      ArminVanBuuren.org      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Markus Schulz stawia kolejny krok w swojej karierze.
Autor Wiadomość
David 

Pozytywów:
Otrzymał/a: 12
Wystawił/a: 5

Status: Offline

Wizyt: 1102
Łączny czas wizyt:
Godzin: 91,2
Wysłany: 2008-06-27, 18:29   Markus Schulz stawia kolejny krok w swojej karierze.

Prze dwie dekady w muzyce się wiele zmieniło, zmieniały się trendy, przybywały nowe gwiazdy. Na szacunek tutaj zasługują te miejsca w których muzyka trwa pomimo zmieniającego się czasu. Niewątpliwie do takich miejsc można zaliczyć Minisrty of Sound. To właśnie tam Markus Schulz będzie rezydował co dwa miesiące i jest tym faktem bardzo podekscytowany. Jak sam mówi:

"Grałem w Ministry w maju tego roku i normalnie mnie rozwaliło. Dźwięk jaki tam panuje jest niesamowity, nie do porównania z żadnym innym spośród miejsc gdzie grywałem. Już nie mogę się doczekać aby puścić kilku swoich nutek tak oddanej publiczności podczas The Gallery night w Ministry of Sound."

Następną okazją do zobaczenia Markusa Schulza będzie koncert który odbędzie się 11 lipca w Ministry of Sound.

Uwaga
Już dzisiaj masz niepowtarzalną okazję aby wraz z osobą towarzyszącą spotkać się na kolacji z Markus'em Schulz'em. Wystarczy, że odpowiesz na pytanie:
"Dlaczego Markus Schulz nazwał swój label Coldharbour Recordings?"

Odpowiedzi proszę przesyłać na adres competitions@getinpr.com.
Zwycięzcy muszą zapewnić sobie tylko dojazd do Londynu i powrót.
Życzymy powodzenia.
Wystaw pozytywa autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu