Wysłany: 2008-06-27, 18:29 Markus Schulz stawia kolejny krok w swojej karierze.
Prze dwie dekady w muzyce się wiele zmieniło, zmieniały się trendy, przybywały nowe gwiazdy. Na szacunek tutaj zasługują te miejsca w których muzyka trwa pomimo zmieniającego się czasu. Niewątpliwie do takich miejsc można zaliczyć Minisrty of Sound. To właśnie tam Markus Schulz będzie rezydował co dwa miesiące i jest tym faktem bardzo podekscytowany. Jak sam mówi:
"Grałem w Ministry w maju tego roku i normalnie mnie rozwaliło. Dźwięk jaki tam panuje jest niesamowity, nie do porównania z żadnym innym spośród miejsc gdzie grywałem. Już nie mogę się doczekać aby puścić kilku swoich nutek tak oddanej publiczności podczas The Gallery night w Ministry of Sound."
Następną okazją do zobaczenia Markusa Schulza będzie koncert który odbędzie się 11 lipca w Ministry of Sound.
Uwaga
Już dzisiaj masz niepowtarzalną okazję aby wraz z osobą towarzyszącą spotkać się na kolacji z Markus'em Schulz'em. Wystarczy, że odpowiesz na pytanie:
"Dlaczego Markus Schulz nazwał swój label Coldharbour Recordings?"
Odpowiedzi proszę przesyłać na adres competitions@getinpr.com.
Zwycięzcy muszą zapewnić sobie tylko dojazd do Londynu i powrót.
Życzymy powodzenia.