Wysłany: 2011-01-12, 14:50 Armin van Buuren zostanie ojcem !
Armin van Buuren po raz pierwszy zostanie ojcem.
Holenderski artysta i jego żona Erika spodziewają się dziecka latem tego roku.
Jeden z najpopularniejszych dj na świecie ma nadzieje że będzie to jego najlepsza produkcja w historii. Przypomnijmy że Armin i Erika pobrali się we wrześniu 2009 po dziesięciu latach wspólnej znajomości.
Jak będzie funkcjonował Armin w połączeniu ze zbliżającym się ojcostwem ? ,Nie wiem. Musimy to jeszcze przedyskutować-powiedział jego menadżer.
Źródło:
twitter.com/arminvanbuuren
showbiznewz.nl
Ostatnio zmieniony przez jaculek 2011-01-12, 16:00, w całości zmieniany 7 razy
Gratulacje Armin! cóż sądzę że będzie mu bardzo trudno, ale potem wróci jakoś do siebie według mnie za wysoko sobie postawił poprzeczkę... ASOT, ASOS, AO, koncerty ASOT 500 i szalone turne po świecie to dla mnie nie co przesady i dlatego sądzę że powinien zrezygnować z ASOS oraz uszczuplić letnią trasę koncertową takie moje zdanie
_________________ "Trance jest jak morze - widzisz brzeg, na którym stoisz,
lecz drugiego dojrzeć nie mozesz...
to sztuka cieszenia się i smucenia bez powodu...
to narkotyk... może cię zatruć,
sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego..."
Wysłany: 2011-01-12, 15:50 Re: Armin van Buuren zostanie ojcem !
Wiktor napisał/a:
jaculek napisał/a:
Jeden z najpopularniejszych dj na świecie ma nadzieje że będzie to jego najlepsza produkcja w historii.
Że co?!
W oryginale tak to brzmi : Let's hope it'll be my best production ever.. Czyli tłumacząc "Miejmy nadzieje że będzie to moja najlepsza dotychczasowa produkcja "
Ostatnio zmieniony przez jaculek 2011-01-12, 15:59, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Trance jest jak ocean uczuć, kiedy raz się w nim zanurzysz, uzależni Cię i będzie Ci towarzyszyć już na zawsze...
No najwyższa pora bo przecież latka lecą . Jak podają holenderskie media prawdopodobnie to już 3 miesiąc .
Danny, A może zarówno córeczka jak i synek jednocześnie .
Oczywiście gratulacje dla Armina i Eriki
Co wy ,w ogóle poczucia humoru nie macie ? Nic tylko zrzędzić i marudzić potraficie
Rzeczywiście, może podszedłem do tego zbyt poważnie. Jeżeli Armin powiedział to w żartach to zwracam honor. Choć ja nigdy człowieka "produkcją bym nie nazwał.
Jak ładnie Armin poprosi mogę być chrzestnym Dobry news ale te ASOS to bym wywalił na jego miejscu z życiorysu
_________________ No.1 of 2008 Ferry Corsten - Twice in a blue moon
No.1 of 2009 Gaia Tuvan
No.1 of 2010 Ronny K vs Ziki - From Somewhere
No.1 of 2011 Avernus - Sirya ( Mike Foyle Rmx )
No. 1 of 2012 Faruk Sabanci - Elveda