Daawno widziałam już ten film. Fani Armina nic sobie z tego nie zrobili. ot, taki pseudo filmik wielkiego fana Tiesta Ja z takich rzeczy się śmieje. I co komuś da taki pojedynek? Muzyka się liczy, ale ludzie chyba tego nie zrozumieją... Wolą sami wciagac swoich idolów na dno takimi właśnie "sztuczkami". Pseduo fani.
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 334 Pozytywów: Otrzymał/a: 30 Wystawił/a: 12 Skąd: Ruda Śląska
Status: Offline
Wizyt: 931 Łączny czas wizyt: Godzin: 120
Wysłany: 2009-02-05, 19:14
Hymmm....jestem zaskoczony filmikiem...choc nie specjalnie zmini sie moje zdanie na temat Armina...kazdy interpretuje rózne gesty na swoj sposob,przyklad: afera zwiazana z filmem "Kod Leonarda da Vinci", nie trudno zgadnac ze film zrobil jakis fan Tiesta wiec polaczyl zdjecia,video i wyszlo mu co widzilismy...ja tam nie mam nic do jego muzyki a Adagio for strings uwazam za jeden z najlepszych kawalkow wiec moze te "pojedynki" powinny sie skonczyc a wszyscy powinni skupic sie na dobrej muzyce... pozdrawiam fanow Tiesta i Armina
Hymmm....jestem zaskoczony filmikiem...choc nie specjalnie zmini sie moje zdanie na temat Armina...kazdy interpretuje rózne gesty na swoj sposob,przyklad: afera zwiazana z filmem "Kod Leonarda da Vinci", nie trudno zgadnac ze film zrobil jakis fan Tiesta wiec polaczyl zdjecia,video i wyszlo mu co widzilismy...ja tam nie mam nic do jego muzyki a Adagio for strings uwazam za jeden z najlepszych kawalkow wiec moze te "pojedynki" powinny sie skonczyc a wszyscy powinni skupic sie na dobrej muzyce... pozdrawiam fanow Tiesta i Armina
powiem tylko tyle, są pewne rzeczy na które moim zdaniem Armin nie do końca ma wpływ, choćby scenografia eventu, nie sądzę także żeby to Armin reżyserował i układał scenariausz do teledysku Shivers, a niektóre porównania jakoby zerżnięte od Tiesto były po prostu zabawne w swej żałosności (np rzucenie słuchawek i gównie - witanie/żegnanie się z fanami)
jak dla mnie to troszkę tak, jakby sklecić filmik porównujący Jana Pawła II i zachowania które "zerżnął" od niego Benedykt XVI, po prostu wielkie LOL
eeh nie przejęłam się tym filmikiem, bardziej mnie bawi.
Mam pytanie - co to za utwór jak panowie schodzili do fanów?
_________________ "Wszyscy zostaliśmy wychowani na telewizji aby wierzyć, że pewnego dnia zostaniemy milionerami, gwiazdami filmu i rocka. Ale nie zostaniemy."