Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 334 Pozytywów: Otrzymał/a: 30 Wystawił/a: 12 Skąd: Ruda Śląska
Status: Offline
Wizyt: 931 Łączny czas wizyt: Godzin: 120
Wysłany: 2010-03-02, 19:18
ArminOnly napisał/a:
odradzam Interregio !! stare wagony !! jak jechalismy na ILNY to stawal przed Katowicami po kilka nascie minut !! tlok...niewygodne miejsca (4) brak przedzialow !!
ja z Markiem wbijamy sie do dziewczyn ktore pojada z Krakowa i pojedziemy TLK
zdecydowanie po przygodzie przed ILNY wybieram TLK a ja bede jeszcze ze znajomymi wiec Magda i Sylwia maja zadanie bojowe zająć caly przedział dla nas wszytkich
odradzam Interregio !! stare wagony !! jak jechalismy na ILNY to stawal przed Katowicami po kilka nascie minut !! tlok...niewygodne miejsca (4) brak przedzialow !!
Z tego co mi wiadomo to wjazd na impreze od 18 13 dni mnie dzieli... pech to pech xD
Ale w domu u kumpla paru nas tu jest maniaków, będziemy przeżywać to razem z wami
Z tego co mi wiadomo to wjazd na impreze od 18 13 dni mnie dzieli... pech to pech xD
Ale w domu u kumpla paru nas tu jest maniaków, będziemy przeżywać to razem z wami
opiekuna mozesz zabrac ze soba
czytacie wogole wczesniejsze strony ? napewno na msm on air to juz przerabiali badz beda jak przy kazdym evencie ...normalnie jak grochem o sciane
_________________ One World Under Trance Domination
W jakich godzinach ruszacie pociągami z katowic do wrocka ?
Bo ja się pewnie wpasuje w jakies Wasze godziny i będzie ekipa
Ps jeszcze jedno jedziecie 1 klasą czy 2 ?
Bo z tego co wiem to ostatnio są ładne tłoki w pociągach a 1 klasa nie jest jeszcze droga a wygoda jest więc ja bym tam wolał jechac 1 klasą i miec wszystko tak jak trzeba a nie w 15 siedziec w przedziale na 10 osób
ja chce jechac rano:D znaczy kolo 10 z k-ce:D juz mam pare osob chetnych wiec narazie jest kolo 10 osob:D gadam jeszczez innymi wiec mozna cos pomyslec:D:D pisz na gg->6430869
[ Dodano: 2010-03-12, 22:26 ]
a 1 czy 2 klasa to mi obojetne:D jestem ugodowy:D:D:D
[ Dodano: 2010-03-14, 09:57 ]
więc kto sie pisze??
ja planuje wrocic po 6 ewentualnie po 7 rano z tym ze troche kiepsko mam z połączeniami bo musze sie przesiadac i mogę nie zdążyc z przesiadkami przy obecnym stanie pkp
david twoje posty mi sugeruja jasno (albo moze sie myle) ze planujesz jakas ustawke zrobic ..takie wscibskie ciagle wypytywanie kto, skad o ktorej, po co ci to ? nikt tutaj cie osobiscie nie zna i co ze na ASOT wszyscy jedziemy tzn ze jestesmy wielka trancowa rodzina mamy do siebie zaufanie ? Tak samo powrot ? plan rozkladu jazdy masz na necie i sie dostosujesz.
_________________ One World Under Trance Domination