Suchy15, on ma tyle flag, że nawet podpis: "Take the flag or I kill you" nie pomogłoby.
hehe no w sumie tak
Ale jak by nie mówić to tylko te forum jest takimi fanami Armina więc warto spróbować a następną można zrobić oczywiście sie tym razem dorzucę
A za parę lat jak by Armin do nas przyjechał i wyciągną te flagę to bym chyba się wzruszył
Wiek: 28 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 828 Pozytywów: Otrzymał/a: 69 Wystawił/a: 38 Skąd: poznan
Status: Offline
Wizyt: 1676 Łączny czas wizyt: Godzin: 336,9
Wysłany: 2009-08-29, 08:52
Suchy15 napisał/a:
hehe no w sumie tak
Ale jak by nie mówić to tylko te forum jest takimi fanami Armina więc warto spróbować a następną można zrobić oczywiście sie tym razem dorzucę
A za parę lat jak by Armin do nas przyjechał i wyciągną te flagę to bym chyba się wzruszył
Co tu dużo mówić...to byłoby coś pięknego ale jak słusznie napisała Usagi ,Armin ma pewnie cała szafę różnych flag
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Lip 2009 Posty: 59 Pozytywów: Otrzymał/a: 8 Wystawił/a: 2 Skąd: Den Haag Holland
Status: Offline
Wizyt: 185 Łączny czas wizyt: Godzin: 46,6
Wysłany: 2009-08-31, 09:01
Mnie to osobiście nie dotyczy ale też się wypowiem w tej sprawie. W 100 % popieram np. Martę. Ja bym jej nigdy nie sprzedawała. Zabierzcie ją ze sobą na AO może w Holandii ? Wtedy Armin na pewno by się b. ucieszył, skoro zobaczył by że fani z Polski specjalnie dla niego jadą ponad 1000 km żeby go zobaczyć i posłuchać w rodzinnym kraju
Ja bym tak zrobiła, i prawdą też jest pewnie to że ma pełno takich flag, ale sądzę że jeśli byście go ładnie poprosili to na pewno by ją przyjął.
_________________ Trance jest jak ocean uczuć - kiedy raz sie w nim zanurzysz -
utoniesz, uzależni Cię i będzie Ci towarzyszyć już na zawsze..."
TRANCE IS GOD, GOD IS A DJ, DJ IS ARMIN !!
ARMIN ONLY.
heh czytacie mi w myslach doslownie xP
zawsze te Flage chcialem miec albo chociaz zdjecie z nią bardzo bym chcial ją miec chetnię ją kupie jak byscie chcieli sprzedac.Albo chociarz porzyczyc heh:)
chyba jej jeszcze nie sprzedaliscie coo ?
heh czytacie mi w myslach doslownie xP
zawsze te Flage chcialem miec albo chociaz zdjecie z nią bardzo bym chcial ją miec chetnię ją kupie jak byscie chcieli sprzedac.Albo chociarz porzyczyc heh:)
chyba jej jeszcze nie sprzedaliscie coo ?
pogielo ci - sprzedac ?
trza pomyslec nad flaga na SOT 450
_________________ One World Under Trance Domination
ja proponuje nowa flage na ASOT 450 i jakas wieksza by mogli sie wszyscy podpisac jakby co moge sie zlozyc
_________________ 1. Dj Eco - Lost Angeles [Breakfast remix]
2. NuNRG - Free Fall
3. Stoneface & Terminal vs. Rex Mundi feat. Susana - Stardust at all [AvB Mashup]