Wysłany: 2008-05-06, 20:10 Dlaczego Armin van Buuren tak rzadko przyjeżdża do Polski?
Jestem ciekawy dlaczego Armin van Buuren przyjeżdża tak mało do Polski i czym to jest spowodowane. Jakoś nie sądzę, że jest to zasługa małej ilości pieniędzy organizatorów, myślę tak ponieważ w Polsce robi sie tak świetne eventy jak ostatnio Godskitchen czy Sunrise, których organizacja przekracza na pewno kilkanaście razy gaże Armina. Nie chcę tutaj porównywać Polski do USA ale dziwi mnie to, że w USA w maju Armin aż wystąpi 16 razy w 18 dni w kubach które średnio mieszczą po 1000 osób.
no to jasne ze w USA rynek zbytu jest wiekszy i bardziej chlonny = $$ ,ale cos obilo mi sie o uszy ze ma na sunrise byc , jesli sie mylo poprawcie mnie
_________________ One World Under Trance Domination
Armin Only Polska 29.11.2008 - Byłem Tam ILNY 2008 - Byłem Tam
nie wiem czy mozna tutaj w tym temacie wogole na to narzekac, wystarczy spojrzec na innych DJ'ow z pierwszej "10". Przewaznie pojawiaja sie oni u nas raz na rok, jak sa 2 razy to juz jest swieto. Armin w USA ma wiecej imprez bo Stany sa kilkadziesiat razy wieksze, ktos z Los Angeles nie bedzie jechal kilkakascie tysiecy kilometrow(zajmuje to bagatelka 6h lotu!) zeby go zobaczyc w nowym jorku, dlatego Armin ma tak dogadane koncerty zeby kazdemu w Stanach dogodzic. Dodatkow w tym roku to wyjatek ze w maju jest tak duzo jego koncertow, a spowodowane jest to promocja albumu Imagine
Normalnie Armin jest w USA ze 3-4 razy o roznych porach roku i ma po 5-7 wystepow w roznych miejscach.
_________________ ..... Don't Be A Prisoner Of Your Own Style [Armin] .....