Wiek: 24 Dołączyła: 23 Lip 2009 Posty: 69 Pozytywów: Otrzymał/a: 8 Wystawił/a: 2 Skąd: Den Haag Holland
Status: Offline
Wizyt: 211 Łączny czas wizyt: Godzin: 49,4
Wysłany: 2009-09-19, 08:35
Usagi_Angel napisał/a:
KatyNederland napisał/a:
MM słodko wyglądają.
Pędzę dziś na Waasenaar xD
Tak się zastanawiałam, czy się tam wybierasz.
Usagi_Angel nie, nie pojechałam bo to było by lekkie przegięcie z mojej strony jako fanki. Chociaż miło było by popatrzeć
[ Dodano: 2009-09-19, 08:49 ]
A co do rzekomych wywiadów Armina dla prasy holenderskiej powiem tak czasem śmignie mi coś w oczach, ale ja nie czytam brukowców i naprawdę nie chce ich czytać jeśli cokolwiek piszą w nich o Arminie. Ja szczerze raz przeczytałam artykuł o nim w tzw "Metro" gazeta, darmowa, rozdawana ja ją dostałam w moim przypadku na DH Centraal, i pisało coś o święcie Beatrix i występie Armina jakiś specjalny set. Ale tak jak mówię nie czytam brukowców, i jakoś mnie do nich nie ciągnie. Nie uważam żeby było źle, że np . Armin powiedział o swoim ślubie, była to jego decyzja na pewno nikt na to nie nalegał. A założę się, że większość z fanów a w szczególności z fanek chciałoby poznać jego życie prywatne (oczywiście w odpowiedniej normie) Bardziej oglądam tv i tam też sporo mówią na temat Armina ale również innych DJ. Wiadomo Holandia, przynajmniej dla mnie kolejną rzeczą do postawienia koło wiatraków, tulipanów, serów itd jest TRANCE I to wszystko jest również tym spowodowane, nie bez powodu mamy tu tranc'owe kanały tv, takie eventy itd więc we mnie to oburzenia za bardzo nie zbudza. A jedyny niesmak może wywołać inna mentalność ludzi w Polsce i tu w Holandii a raczej inne przyzwyczajenia.
[ Dodano: 2009-09-19, 08:50 ]
I podejście do tych spraw.
Armin głupi nie jest, są przecież granice, to raz.
A dwa, to myślę że nie warto drążyć już tego tematu i wklejać więcej fotek. Usagi udostępniła nam stronkę gdzie każdy może zobaczyć zdjęcia ze ślubu i myślę, że wystarczy. Armin niech żyje z Eriką długo i szczęśliwie.
_________________ Trance music is a part of my soul
Maximus - Trance Rotation
When I close my eyes
I feel you by my side
And I know you're safe wherever you are...
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Lip 2009 Posty: 69 Pozytywów: Otrzymał/a: 8 Wystawił/a: 2 Skąd: Den Haag Holland
Status: Offline
Wizyt: 211 Łączny czas wizyt: Godzin: 49,4
Wysłany: 2009-09-20, 20:04
Szyszunia napisał/a:
ArminOnly napisał/a:
a macie fotki z nocy poslubnej ?
Armin głupi nie jest, są przecież granice, to raz.
A dwa, to myślę że nie warto drążyć już tego tematu i wklejać więcej fotek. Usagi udostępniła nam stronkę gdzie każdy może zobaczyć zdjęcia ze ślubu i myślę, że wystarczy. Armin niech żyje z Eriką długo i szczęśliwie.
Szyszunia, i zrobią dużo małych zdolnych Arminiasków.
Powiedziałabym nawet, że świetny zważywszy, że przez ostatnie 10 lat mieli tych nocy "poślubnych" tyle, że uzbierałby się foto-album dość pokaźnych rozmiarów.
_________________ "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."
-- Abraham Lincoln
Nie przesadzajmy Tak jak Szyszunia napisała wszystko ma swoje granice.
Sylwia napisał/a:
Wszyscy takie fotki mają
No wiesz... Oprócz mnie to wszyscy
_________________ Trance to nie muzyka to styl życia. Przekazuje więcej emocji i uczuć niż mowa i każda inna metoda porozumiewania się niewerbalnego...Trance to nie tylko dźwięki ... to stan w jakim znajduje się umysł, gdy je czujemy i rozumiemy..
Wiesz, Armin już od wczesnych lat swojej twórczości stał się autorytetem dla całego świata producentów sceny muzyki elektronicznej i dla mnie również.
Co do kontaktu to nie masz racji, dzisiaj myspace i inne portale stały się doskonałym komunikatorem wśród producentów, gwiazd.. Scena trance jest otwarta, chociażby propozycja zrobienia RMX dla Armina, czy wydanie czegoś swojego w Armada records.
Z tego co wiem, Armin jest bardzo otwarty na wszelkie propozycje współpracy..
Tylko ta odległość i bariera językowa zawsze pozostanie..