Tak jak Wyżej pisałem do 14 marca czekam z deklaracjami i projektami flagi, przed chwilą napisałem mejla do sklepu z którego korzystałem przy okazji flagi z DwP. Zaproponowałem im cenę 150 złotych razem z kosztami wysyłki, (flaga z dwp kosztowała 108). Jak tutaj naliczyłem do zadeklarowało się około 15 osób, czyli wyjdzie gdzieś po 10 złotych. Jak również zauważyłem tylko Armin Only zaproponował pomysł , ja jeszcze dorzucę 2 swoje (jestem przeciwny firmowaniu strony oraz forum, na barwach flagi narodowej).
Pomysły ArminOnly
FLAGA NR 6
FLAGA NR 7
Pomysły Davida
FLAGA NR 4
FLAGA NR 5
Dodatkowo dodaje jeszcze pomysł Gnapka
FLAGA NR 4A
Na Wasze deklaracje i projekty czekam jeszcze 3 dni (BYM ZROBIŁ GŁOSOWANIE, ALE NA TO JUŻ CZASU NIE MA), jeśli wyraźnie większościowo nie zasugerujecie jakiegoś rozwiązania to flaga będzie bez napisów. Flagi sa w rożnych kształtach odcieniach, i jakościach ale tym się nie sugerujcie, po prostu już nie mailem czasu aby to poprawiać
Ostatnio zmieniony przez David 2010-03-14, 10:03, w całości zmieniany 1 raz
Po podaniu projektu Gnapka wybieram flagę nr 4a ;)
Na pewno flag z motywem ASOT 450 będzie trochę a projekt Gnapka jest oryginalny i prawdopodobieństwo drugiej takiej flagi zerowe więc dlatego uważam że powinniśmy się na nią zdecydować
_________________ " TRANCE TO NIE MUZYKA TO STYL ŻYCIA... INNE ZMYSŁOWE SPOJRZENIE NA ŚWIAT... "
Ostatnio zmieniony przez Marta 2010-03-14, 13:13, w całości zmieniany 3 razy