Wiek: 42 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 583 Pozytywów: Otrzymał/a: 63 Wystawił/a: 49 Skąd: poznan
Status: Offline
Wizyt: 1688 Łączny czas wizyt: Godzin: 340,4
Wysłany: 2009-07-07, 16:19 Flaga na Dzień w Parku z Arminem van Buurenem
W sumie to moglibyśmy nad czymś pomyśleć - flaga to bardzo fajny pomysł ale te koszulki też byłyby dobre no ale jak napisał Krzysiek może z tym byc ciężko chociaż koszt takiej koszulki to nie majątek ,niedaleko mojej pracy jest taki punkt gdzie robią nadruki,z tego co się orientuję to cena ok.25-30 pln za koszulkę
Flaga jak najbardziej Za koszulkami nie jestem jakoś Nie wszyscy będziemy stać w jednym miejscu raczej
Co do napisu "Armin van Buuren" - ja kiedyś myślałem o tym, żeby właśnie na samych kartkach machnąć takie literki i łapy do góry z tym Może zobaczy
Cytat:
duze kartk iz brulionu na ktorych sa literki ktore daja calosc AvB i jakis napis w jego kierunku ...
Co do flagi, to jestem ZA! Z Krzyśkiem omawialiśmy temat koszulek, ale widzę, że jesteście na nie, no i faktycznie to może nam nie wyjść.
A jeśli chodzi o kartki z literkami - jak najbardziej! Myślę, że to wypali
_________________ Trance music is a part of my soul...
Czyli....dajemy ta najwieksza flage z tej strony co przeslala Usagi, na niej adres naszego forum i (dobry pomysl) "Trance is definetelly alive in Poland". Tylko nie wiadomo czy starczy miejsca.
Hmm, no ok, tylko co robimy ze zrzutkami ? Zrzucają sie te osoby co będą? I w jaki sposób? Na konto wpłacamy po parę złotych czy jak? I kto to kupuje i się tym zajmuje? Ja może niezbyt grzecznie proponowałbym kogoś z Moderatorów...
Na PW może ten kto kupuje przesłać nam swój numer konta i wpłacamy daną kwotę. Może właśnie ktoś z moderatorów, jak zasugerował Almonaster. I właśnie ten napis (mazakiem czy czymkolwiek, żeby były dobrze widoczne duże litery).
Niestety nie będę się angażował. Tu chodzi tylko o moje prywatne odczucia - jestem przeciwny takim sposobom promowania się dla jakiegokolwiek artysty. Poza tym jak już pisałem nie jestem fanem Armina (jedynie jego "zwolennikiem"), a taka osoba nie powinna się zabierać za wspomniane wcześniej projekty. Oczywiście nikomu też tego nie zabraniam Myśle, że na forum są osoby które bardziej by się do tego nadawały niż ja.
wiec proponuje tak moge sie zastanowic czy to ja mialbym to zalatwic ..dam znac ..ale jak po mojemu to wygladalo by to tak ...
1.potrzebna jest osoba znajaca sie na grafice komputerowej (moj pomysl na flage juz znacie ..flaga polski i na bialtym ''trance definetelly na czerwonym alive in poland'') to wszystko trzeba byloby zrobic w corelu czy fotoszopie itd.
2.dam tym ktorzy sa chetni na dolozenie sie do flagi moj numer konta i kazdy wplaci swoja czesc na moje konto lub innej osoby ktora by sie tego powziela.
_________________ One World Under Trance Domination
Wysłany: 2009-07-08, 19:24 Flaga na Dzień w Parku z Arminem van Buurenem
Chciałbym w końcu oficjalnie założyć temat dotyczący ewentualnego pojawienia się flagi reprezentującej nasze forum. Tutaj możecie wypisywać swoje propozycje jak by miała ta flaga wyglądać, kto miał by się nią zajmować oraz kwestie związane z jej zakupem.