Wysłany: 2008-07-20, 18:24 List do Armina - publikacja
W związku z Waszymi prośbami, publikuje list który wysłałem wczoraj do Armina. Zamieszczony poniżej jest w wersji polskiej. Do Armina wysłałem to samo tylko, że w angielskiej.
Witaj Armin,
Nazywam się David. Jestem redaktorem polskiej strony ArminvanBuuren.org.
W Polsce posiadasz wielkie rzesze fanów. Użytkownicy forum ArminVanBuuren.org mają dla Ciebie prezent, otóż dwóch z nich (Krzysztof i Mariusz) namalowali dla Ciebie obraz. Znajdziesz go w załączniku. Jeszcze jedna sprawa. Użytkownicy forum mają do Ciebie prośbę. Czy mógłbyś pozdrowić wszystkich użytkowników forum.arminvanbuuren.org podczas swojej audycji A State of Trance.
PS,. Nie możemy się Ciebie doczekać na Sunrise Festiwal 25 lipca.
fajnie z Davida strony ze napisał list do Armina Podoba mi sie treść listu jest bardzo wzruszający Ciekawe czy pozdrowi wszystkich użytkowników forum ArminvanBuuren.org podczas audycji w radiu ASOTa ??
no chłopaki! wspomniał o festiwalowych weekendach! poczekajmy do końca może jednak pozdrowi nas forumowiczów !
_________________ "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."
-- Abraham Lincoln
życie jest okrutne ... dlaczego właśnie o tej porze dziś zrywa mi internet! czy powiedział coś na temat waszego maila??? a może festiwalu?
_________________ "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."
-- Abraham Lincoln
no cóż jak to powiedział na samym początku 'I do read e-mails if I have time' czy coś w tym stylu widocznie nie miał nie wiem jak wam, ale mi jest smutno i do tego ominęło mnie aż 5 utworów ...
-- Abraham Lincoln
no cóż jak to powiedział na samym początku 'I do read e-mails if I have time' czy coś w tym stylu widocznie nie miał nie wiem jak wam, ale mi jest smutno i do tego ominęło mnie aż 5 utworów ...
zawsze mozesz sciagnac sobie audycje , jak co to pw
_________________ One World Under Trance Domination