mi tam podobaja sie wszystkie jego kawalki jak ite baaardzo stare z poczatku jego tworczosci , wedlug mnie jedna skaza to Something for the People , nieudane powiazanie trancu i tego glupawego indianina hehe komicznie to wygladalo
_________________ One World Under Trance Domination
Armin Only Polska 29.11.2008 - Byłem Tam ILNY 2008 - Byłem Tam
niedawno slyszalem wywiad z Arminem, w ktorym przyznal sie ze zrobienie utworu Saturday Night to byla jedna z jego najwiekszych pomylek i porazek w karierze. Kto pamieta tamten okres ten wie jak bardzo ludzie narzekali na ta produkcje, moim zdaniem skromnym byla to jedna z najgorszych produkcji jakie wypuscil Armin.
_________________ ..... Don't Be A Prisoner Of Your Own Style [Armin] .....
Hmmm.. trudny temat Lubię wszystkie utwory Armina jedne mniej,drugie bardziej, chyba tylko zgodzę się z Jerico - "Saturday Night" to totalne nieporozumienie
_________________ " We love,we live,we take,we give,realese yourself it's a big sky.. "
jak dla mnie to nie bardzo mi podszedł The Longest day, ale tak jak pisaliście wyżej, Staturday night... to lekkie nieporozumienie, już nawet zapomniałem o tym kawałku... bo był...lekko ujmując słaby. Średniakiem jest także Naked Angel, ale nie zaliczyłbym go do największych wpadek Armina.
_________________ In Trance We Trust
Ostatnio zmieniony przez Trance_man 2008-12-09, 15:20, w całości zmieniany 1 raz
mi tam podobaja sie wszystkie jego kawalki jak ite baaardzo stare z poczatku jego tworczosci , wedlug mnie jedna skaza to Something for the People , nieudane powiazanie trancu i tego glupawego indianina hehe komicznie to wygladalo
To remix zrobiony wspólnie z Remy'm i Rolandem Klinkenbergiem, Ci panowie taki mają styl i raczej nie słychać brzmienia Armina w tym remixie.
dee_yee_cool napisał/a:
niedawno slyszalem wywiad z Arminem, w ktorym przyznal sie ze zrobienie utworu Saturday Night to byla jedna z jego najwiekszych pomylek i porazek w karierze. Kto pamieta tamten okres ten wie jak bardzo ludzie narzekali na ta produkcje, moim zdaniem skromnym byla to jedna z najgorszych produkcji jakie wypuscil Armin.
żenująco słaba produkcja
Trance_man napisał/a:
Średniakiem jest także Naked Angel, ale nie zaliczyłbym go do największych wpadek Armina.
Armin nie zrobił nigdy takiego remixu, chyba miałeś źle ztagowaną "empetrójke"